Verkoopinformatie

Onderstaand vind je de voorlopige titels van Stork House. De paperbacks zijn verkrijgbaar bij alle bekende online boekverkopers.* Wil je meer informatie over een titel? Klik dan op de omslagafbeelding om naar de juiste informatiepagina te gaan. De verkoopbuttons sturen je rechtstreeks door naar de bestelpagina van het bedrijf dat de boeken drukt, of als e-book verkoopt.* Lees hier meer omtrent de leverings- en betalingsvoorwaarden die zij hanteren.

Ga je voor papier?

Voor Stork House-boeken geen massaproductie; elk exemplaar wordt na jouw bestelling met de grootste zorg vervaardigd. De levertijd kan daarom iets langer zijn dan je van boekverkopers gewend bent en bedraagt gemiddeld een kleine twee weken.* Bovendien speelt de huidige papierschaarste ook nog eens een grote rol. Maar ben jij een geduldig type? Dan heb je met een Stork House-paperback een parel in handen.

Of liever met e-reader?

 • Ebooks zijn beduidend lager geprijsd dan de paperbacks;
 • Geen levertijd. Zonder te wachten kun jij direct na het downloaden genieten van het verhaal;
 • Vanzelfsprekend is het verhaal van dezelfde kwaliteit als die van de papieren versie;
 • Er zijn geen verzendkosten. Een ebook is eenvoudig te downloaden;
  Zomaar een lijstje met de grootste pluspunten van de Stork House-ebooks. Ben jij een digilezer pur sang? Klik op de ebook-button onder de titel en download rechtstreeks bij Kobo.

TIP: Denk bij je aankoop niet meteen aan die bolle, blauwe boekengigant. Steun je lokale boekwinkel en bestel je boeken daar. 😉

* Met uitzondering van Op afstand verbonden. Dit boekje is in oplage geprint en vooralsnog de enige titel die rechtstreeks via de website van Stork House wordt verkocht.


Op afstand verbonden

ISBN

paperback: 9789083137445
e-book: 9789083137438

Bijna iedere dag zit ze er: op haar bankje in het park, vanwaar ze zicht heeft op de dagelijkse gebeurtenissen.

Van de andere parkbezoekers moet ze weinig hebben. Liever voert ze gesprekken met de jonge forsythia naast het bankje en geniet ze van de rust.
Toch lukt het haar niet altijd om zich afzijdig te houden en maakt ze tegen wil en dank kennis met Henri, die zich niets aantrekt van haar stugge houding. De ontmoetingen leiden tot pijnlijke en soms komische momenten, maar ook tot levensgevaarlijke situaties.
En beetje bij beetje rijst de vraag: wie is die Henri eigenlijk?
Op afstand verbonden’ is een kort verhaal over relaties, omzien naar elkaar en de afnemende grip op het leven.

De 4 hoofdingrediënten:

 • Sociaal-maatschappelijk
 • Kort verhaal
 • Tragiek
 • Mysterie

Euphorbia

ISBN

paperback: 9789083137414
e-book: 9789083137421

Een idyllische duinvilla aan de kust vormt aan het begin van de jaren ’60 het toneel van de eerste huwelijksjaren van auteur Derk Wintershoek en zijn vrouw Celia.
Tot op een dag het stel ineens spoorloos verdwijnt.

Zestig jaar later ontdekt Adam, een gedesillusioneerde schrijver, een dagboek, dat van Celia Wintershoek afkomstig blijkt te zijn. Hij ruikt een verhaal, reist naar de kust en krijgt de kans om de voormalige woning van het echtpaar te betrekken. De inspiratie waar hij op hoopte, blijft uit. In plaats daarvan vindt Adam de dartele, onbezonnen Beate op zijn pad.
Door haar hulp wordt hij niet alleen geconfronteerd met de geheimen van Derk en Celia, maar ook met die uit zijn eigen verleden.

De 4 hoofdingrediënten:

 • Spanning
 • Mysterie
 • Young adult
 • Romantiek

De Betovering van de Toren

ISBN

paperback: 9789464063035
e-book: 9789083137407

Kom eens uit je comfortzone..!

Dat advies had Lena vanwege haar Asperger al heel vaak gehoord. Maar liever blijft zij op haar vertrouwde plekje in de boomgaard van haar grootvaders boerderij. Ondertussen fantaseert ze erop los. En altijd over de mysterieuze toren van het naburige landhuis, waar ze op uitkijkt. Dat wil niet zeggen dat ze zich niet onder de mensen begeeft. Ze doet dagelijks haar best om zich aan te passen, maar dat valt gewoon niet mee.
Vooral niet in aanwezigheid van haar nieuwe buurman. Want deze extroverte Erik is in zo’n beetje alles haar tegenpool en dat maakt Lena nog onzekerder dan ze al is. Toch kan ze zijn uitnodiging om de toren eens van binnen te komen bekijken niet afslaan.
Had ze maar naar haar intuïtie geluisterd…!

De 4 hoofdingrediënten:

 • Spanning
 • Young adult
 • Mysterie
 • Geweld

Liever eerst een voorproefje van een Stork House-thriller? Het korte Probeer om te keren is er speciaal voor geschreven.
Abonneer je op de nieuwsbrief en ontvang meteen de link voor een gratis en exclusieve download in je mailbox.

Schuiven naar boven