Verkoopinformatie

Onderstaand vind je de voorlopige titels van Stork House. Met de handige boekmeter naast de titel kun je in één oogopslag zien welke thema’s in dat verhaal aan bod komen. De vermelding Young Adult wil zeggen dat er in het verhaal aandacht is voor de emotionele ontwikkeling van het (hoofd)personage(s). Wil je meer informatie over een titel? Klik dan op de omslagafbeelding om naar de juiste informatiepagina te gaan.

Voor Stork House-boeken geen massaproductie; elk exemplaar wordt na jouw bestelling met de grootste zorg vervaardigd. De levertijd kan daarom iets langer zijn dan je van boekverkopers gewend bent. De e-books zijn daar uiteraard een uitzondering op. Zonder te wachten kun jij direct na het downloaden genieten van het verhaal.

De verkoopbuttons sturen je rechtstreeks door naar de bestelpagina van het bedrijf dat de boeken drukt, of als e-book verkoopt. Lees hier meer omtrent de leverings- en betalingsvoorwaarden die zij hanteren.

Liever op een andere manier bestellen dan met onderstaande links?
Ook dat kan. De boeken van Stork House zijn verkrijgbaar bij alle bekende online boekverkopers.

TIP: Denk bij je aankoop niet meteen aan die bolle, blauwe boekengigant. Steun je lokale boekwinkel en bestel onze boeken daar. 😉


omslag titel

Een idyllische duinvilla aan de kust vormt aan het begin van de jaren ’60 het toneel van de eerste huwelijksjaren van auteur Derk Wintershoek en zijn vrouw Celia.
Tot op een dag het stel ineens spoorloos verdwijnt.

Zestig jaar later ontdekt Adam, een gedesillusioneerde schrijver, een dagboek, dat van Celia Wintershoek afkomstig blijkt te zijn. Hij ruikt een verhaal, reist naar de kust en krijgt de kans om de voormalige woning van het echtpaar te betrekken. De inspiratie waar hij op hoopte, blijft uit. In plaats daarvan vindt Adam de dartele, onbezonnen Beate op zijn pad.
Door haar hulp wordt hij niet alleen geconfronteerd met de geheimen van Derk en Celia, maar ook met die uit zijn eigen verleden.


Kom eens uit je comfortzone..!

Dat advies had Lena vanwege haar Asperger al heel vaak gehoord. Maar liever blijft zij op haar vertrouwde plekje in de boomgaard van haar grootvaders boerderij. Ondertussen fantaseert ze erop los. En altijd over de mysterieuze toren van het naburige landhuis, waar ze op uitkijkt. Dat wil niet zeggen dat ze zich niet onder de mensen begeeft. Ze doet dagelijks haar best om zich aan te passen, maar dat valt gewoon niet mee.
Vooral niet in aanwezigheid van haar nieuwe buurman. Want deze extroverte Erik is in zo’n beetje alles haar tegenpool en dat maakt Lena nog onzekerder dan ze al is. Toch kan ze zijn uitnodiging om de toren eens van binnen te komen bekijken niet afslaan.
Had ze maar naar haar intuïtie geluisterd…!


Schuiven naar boven