Verkoopinformatie

Onderstaand vind je de voorlopige titels van Stork House. Wil je meer informatie over een titel? Klik dan op de omslagafbeelding om naar de juiste informatiepagina te gaan. De verkoopbuttons sturen je rechtstreeks door naar de bestelpagina van het bedrijf dat de boeken drukt, of als e-book verkoopt. Lees hier meer omtrent de leverings- en betalingsvoorwaarden die zij hanteren.

Ga je voor papier?

Voor Stork House-boeken geen massaproductie; elk exemplaar wordt na jouw bestelling met de grootste zorg vervaardigd. De levertijd kan daarom iets langer zijn dan je van boekverkopers gewend bent en bedraagt gemiddeld een kleine twee weken. Bovendien speelt de laatste tijd (april 2020) de papierschaarste ook nog eens een grote rol. Maar ben jij een geduldig type? Dan heb je met een Stork House-paperback een parel in handen.

Of liever met e-reader?

 • Ebooks zijn beduidend lager geprijsd dan de paperbacks;
 • Geen levertijd. Zonder te wachten kun jij direct na het downloaden genieten van het verhaal;
 • Vanzelfsprekend is het verhaal van dezelfde kwaliteit als die van de papieren versie;
 • Er zijn geen verzendkosten. Een ebook is eenvoudig te downloaden;
  Zomaar een lijstje met de grootste pluspunten van de Stork House-ebooks. Ben jij een digilezer pur sang? Klik op de ebook-button onder de titel en download rechtstreeks bij Kobo.

Liever op een andere manier bestellen dan met onderstaande links?
Ook dat kan. De paperbacks van Stork House zijn verkrijgbaar bij alle bekende online boekverkopers.

TIP: Denk bij je aankoop niet meteen aan die bolle, blauwe boekengigant. Steun je lokale boekwinkel en bestel je boeken daar. 😉


Euphorbia

ISBN

paperback: 9789083137414
e-book: 9789083137421

Een idyllische duinvilla aan de kust vormt aan het begin van de jaren ’60 het toneel van de eerste huwelijksjaren van auteur Derk Wintershoek en zijn vrouw Celia.
Tot op een dag het stel ineens spoorloos verdwijnt.

Zestig jaar later ontdekt Adam, een gedesillusioneerde schrijver, een dagboek, dat van Celia Wintershoek afkomstig blijkt te zijn. Hij ruikt een verhaal, reist naar de kust en krijgt de kans om de voormalige woning van het echtpaar te betrekken. De inspiratie waar hij op hoopte, blijft uit. In plaats daarvan vindt Adam de dartele, onbezonnen Beate op zijn pad.
Door haar hulp wordt hij niet alleen geconfronteerd met de geheimen van Derk en Celia, maar ook met die uit zijn eigen verleden.

De 4 hoofdingrediënten:

 • Spanning
 • Mysterie
 • Young adult
 • Romantiek

De Betovering van de Toren

ISBN

paperback: 9789464063035
e-book: 9789083137407

Kom eens uit je comfortzone..!

Dat advies had Lena vanwege haar Asperger al heel vaak gehoord. Maar liever blijft zij op haar vertrouwde plekje in de boomgaard van haar grootvaders boerderij. Ondertussen fantaseert ze erop los. En altijd over de mysterieuze toren van het naburige landhuis, waar ze op uitkijkt. Dat wil niet zeggen dat ze zich niet onder de mensen begeeft. Ze doet dagelijks haar best om zich aan te passen, maar dat valt gewoon niet mee.
Vooral niet in aanwezigheid van haar nieuwe buurman. Want deze extroverte Erik is in zo’n beetje alles haar tegenpool en dat maakt Lena nog onzekerder dan ze al is. Toch kan ze zijn uitnodiging om de toren eens van binnen te komen bekijken niet afslaan.
Had ze maar naar haar intuïtie geluisterd…!

De 4 hoofdingrediënten:

 • Spanning
 • Young adult
 • Mysterie
 • Geweld

Liever eerst een voorproefje van een Stork House-thriller? Het korte Probeer om te keren is er speciaal voor geschreven.
Abonneer je op de nieuwsbrief en ontvang meteen de link voor een gratis en exclusieve download in je mailbox.

Schuiven naar boven