NIEUW: VANAF 21 SEPTEMBER 2022

Op afstand verbonden

Bijna iedere dag zit ze er: op haar bankje in het park, vanwaar ze zicht heeft op de dagelijkse gebeurtenissen. Van de andere parkbezoekers moet ze weinig hebben. Liever voert ze gesprekken met de jonge forsythia naast het bankje en geniet ze van de rust.
Toch lukt het haar niet altijd om zich afzijdig te houden en maakt ze tegen wil en dank kennis met Henri, die zich niets aantrekt van haar stugge houding. De ontmoetingen leiden tot pijnlijke en soms komische momenten, maar ook tot levensgevaarlijke situaties.
En beetje bij beetje rijst de vraag: wie is die Henri eigenlijk?

“Prachtig, invoelend en met veel liefde beschreven

Jet Vos, ervaringsdeskundige

“Vertederend, ontroerend en met een uitstekende karakterontwikkeling

(BOEKLOVERS.nl, 9 augustus ’22)

ISBN

paperback: 9789083137445
e-book: 9789083137438

Een nieuwkomer van Stork House

Op zoek naar een boek met een sociaal-maatschappelijk onderwerp? Maak kennis met de nieuwste aanwinst van Stork House: Op afstand verbonden. Geen thriller, maar een kort verhaal met een thema, dat door de groeiende vergrijzing in Nederland een steeds grotere plek in onze samenleving inneemt.

Je zult misschien denken: een vrouw op een bankje, die dagelijkse gebeurtenissen meemaakt, daar zit weinig spanning in. Niets is minder waar: dit korte verhaal heeft een bijna magische lading en een verrassend eind. Pas bij het laatste hoofdstuk zal de lezer zich realiseren waar hij/zij getuige van is geweest. Het is daarmee een boekje geworden dat lezers meer dan één keer zullen lezen.

“Prachtig geschreven, binnen no time zit je in de huid van deze mevrouw”

Pauline Hartog, werkzaam in de zorg

Papier is geduldig

De digitale plank is dat niet. Ruim een halfjaar heeft dit verhaal daar gelegen. Het was destijds geschreven als inzending voor een schrijfwedstrijd, dat ‘een (on)gewone relatie’ als thema had, en begon zo te kriebelen dat het niet langer genegeerd kon worden. Dit in tegenstelling tot de dame in het verhaal, die zich het liefst afzijdig houdt van de andere bezoekers in het park.


Op afstand verbonden zal vanaf 21 september 2022 verkrijgbaar zijn als paperback en e-book.

Houd de website in de gaten, of makkelijker nog: schrijf je in voor de nieuwsbrief.
Dan word je automatisch op de hoogte gehouden van dit nieuwe pareltje op de leesmarkt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven