Stork House

Professionele uitgaven in eigen beheer

Verandering

Als er iets is wat ik de afgelopen twee jaar heb geleerd, is het dat verandering mooie dingen teweeg kan brengen. Zo’n vertrouwde bubbel waarin alles bekend en voorspelbaar is, mag dan lekker veilig lijken, echt bevorderlijk voor je dromen is het niet.

Een nieuwe wereld

Toen ik twee jaar geleden besloot het roer om te gooien en met schrijven begon, viel ik van de ene verrassing in de andere. Eerlijk gezegd vond ik het nogal spannend om mijn boek in eigen beheer te publiceren en was die uitzoekerij best een struikelblok. Maar er zijn zoveel mogelijkheden! Ook op het gebied van marketing en promotie, een terrein dat wel heel erg van mij af stond. Maar er is internet, er zijn sociale media als Facebook en Instagram; er zijn leesclubs en -groepen; lezercommunity’s als Hebban en Goodreads. Ik ben nog niet eens half op weg – en ja, het is af en toe griezelig – maar wat is het een mooie en leerzame weg om te bewandelen!

Er is zoveel mogelijk: dat is wat me vooral duidelijk is geworden. Het maakte mijn motto: dream big. Daarvoor is verandering nodig.

Dat motto betrek ik ook op mijn schrijfavontuur. Twee thrillers zijn er gekomen en hierbij krijg je de belofte dat er zeker nog een derde komt. Maar ik geloof erin dat je je eigen mogelijkheden moet blijven onderzoeken en daarom sla ik het pad in naar een ander genre dat mij aan het hart ligt: dat van fantasy.

Het boeit, het trekt en het groeit in mijn hoofd: een onvervalst fantasy-verhaal, gezet in een grimmige maar broeierige sfeer, met magische wezens (nee, geen draken, voorlopig niet 😉 ) en knetterende confrontaties. En – het bloed kruipt waar het niet gaan kan – met een duister randje.

Een nieuw verhaal betekent een nieuwe droom.
Het plan bestaat uit drie boeken in een serie, waarvan de voornaamste verhaallijnen inmiddels vaststaan.

En nu komt het leuke.

Maak kennis met…

In de komende maanden wil ik je meenemen tijdens de ontwikkeling van dit gloednieuwe verhaal. Aan de hand van stukken tekst en illustraties van mijn hand maak je van tijd tot tijd kennis met de belangrijkste personages, de onderlinge verhoudingen en de bijzonderheden van hun magische wereld. Natuurlijk hoort daar een cover reveal bij en het tot stand komen van de titel. Kortom: alle interessante wetenswaardigheden over dit nieuw schrijfavontuur komen aan bod.
Dus houd de blogs op de website van Stork House de komende tijd goed in de gaten.

  • Met wie zou jij het eerste willen kennismaken? De hoofdpersonage om wie het allemaal draait, of liever de antagonist?
  • Of kom je liever eerst iets te weten over de omgeving waarin het verhaal zich afspeelt?
  • Misschien zijn er andere feiten die je zou willen weten over het schrijfproces of heb je vragen over de illustraties.
  • En wil jij per se die draak in het nieuwe verhaal?

Laat het even weten in de reacties hieronder en wie weet… 😉Verandering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven